divendres, 22 de juny de 2018

La festa final de curs
Imatges i vídeos de la festa  CLICA I VEURÀS

Com cada any hem celebrat la fi de la nostra relació contractual. Professorat i alumnat hem posat el punt final del curs 2017-18. Bé, tan sols falta el lliurament de notes, però això, per a molts és un senzill tràmit; per a d'altres és una coma, un punt i seguit o, millor dit, dos punts:
això ,
això
i també això és el que haureu de fer aquest estiu per a poder superar el setembre.
Bé, és personal que tracta el temps de diferent forma. En el moment que toca fer, no fan; i en el moment que ja no toca, fan.
Cap problema, la cultura sempre és benvinguda. Encara que algunes  estaran a la platja llegint un bon llibre o còmic, mentre d'altres tindran unes lectures més indigestes:
el maleït dossier de recuperació. 

 (Perdó)

Aquest any  hem iniciat  la cloenda del curs  amb els balls al pati de l'alumnat de l' Inma. Música, dansa i samarretes de colors. La clau de sol al sol
Després el nostre professor de castellano,  Pedro, com a coordinador de les activitats extraescolars,  ha lliurat els diplomes de l'Associació Esportiva Escolar (AEE)
Més tard han arribat les actuacions de gent amb talent. Hem pogut veure com professorat, alumnat i, fins i tot, el Manel, el nostre conserge pujava a l'escenari a fer-nos gaudir de la música del seu saxo.
 Un cop ha acabat aquesta part ha arribat el moment estelar, "l'intercanvi d'aigua". Alumnes  murris i amb enginy han aconseguit mullar professorat distret, innocent, càndid i bonhomiós.

Finalment, ha arribat la convidada. El professorat ha servit begudes i "menjures" a l'alumnat i d'alguna forma hem intentat fer les paus.

Així ha estat.

 Pico entrevista a la revista

-Revista, t'agrada el Picasso?
- M'agrada força.
-Per què?
- Perquè es respira contacte humà. La majoria de persones es cuiden entre elles. Existeixen problemes, com a tot arreu, però la majoria es solucionen perquè hi ha una alta capacitat d'empatia.
-Revista, vols dir que no t'estàs posant una mica tendra?
-Potser sí, però és que hem arribat a final de curs. Molta gent marxarà..................................Ben lluny.

 Per cert, bon viatge, allà on aneu.

Potser sí estic una mica tova però és que m'han mullat.

Bones vacances

La Pika

Cap comentari:

Dia Mundial del Medi Ambient 5 juny 2020

DES DEL CONFINAMENT A  l’Institut PABLO R. PICASSO de Barcelona TREBALLEM  PER  LA  SOSTENIBILITAT  I  EL  MEDI AMBIENT Els alumnes d...